ذوالقدر در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
نمایندگان از پاسخ وزیر فرهنگ قانع نشدند

صالحی برای پاسخ به سوالات نمایندگان در کمیسیون فرهنگی حضور یافتسیده فاطمه ذوالقدر عضو هیئت رئیسه کمیسیون فرهنگی در گفت‌وگو با خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به نشست امروز کمیسیون متبوع خود، گفت: عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برای پاسخ به سوال 6 نفر از نمایندگان در نشست امروز حضور یافت.

وی ادامه داد: مرادی و شیخ از پاسخ‌های وزیر قانع شدند، اما صباغیان، پژمان‌فر و محمودی از پاسخ‌های وزیر قانع نشدند.

ذوالقدر با اشاره به سوال مرادی بیان کرد: وی درباره مشکلات زنان و جوانان در هرمزگان مسائلی را مطرح و اعلام کرد که چرا بحث فرهنگی در این استان دارای ضعف بوده و مشکلات زیادی وجود دارد، همچنین تعداد زیادی از افراد به دلیل مشروبات الکلی تقلبی مسموم شده‌اند.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون فرهنگی اظهار کرد: پژمان‌فر هم درباره کیفیت بی‌محتوای فیلم‌ها انتقاد کرده و بیان کرد چرا اکثر فیلم‌ها بی‌محتوا و سخیف شده‌اند.

وی گفت: محمودی هم نسبت به عدم نظارت و شفافیت موقوفات و حسابرسی آنها سوالاتی را مطرح کرد.

انتهای پیام/