کشف ۳۴ فقره سرقت منزل در بابلسر

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، سردار سید محمود میرفیضی فرمانده انتظامی مازندران گفت: در پی چندین وقوع سرقت از منازل شهروندان در شهرستان بابلسر و سرقت دوچرخه و موتورسیکلت، دستگیری سارق یا سارقان در دستور کار فرماندهی انتظامی شهرستان بابلسر قرار گرفت.

وی افزود: با انجام اقدامات اطلاعاتی و تحقیقات پلیسی، ماموران پلیس آگاهی حین گشت زنی در مناطق جرم خیز و آلوده به فردی در حال تردد در این منطقه مظنون شدند که این فرد با مشاهده ماموران با پرتاپ کوله پشتی همراه خود صحنه متواری شد.

فرمانده انتظامی مازندران گفت: ماموران با عکس العمل سریع و غافلگیرانه این فرد مظنون به سرقت را دستگیر کردند و در بازرسی اولیه از کوله پشتی این فرد مقادیری موادمخدر و آلات جرم کشف کردند.

سردار میرفیضی افزود: متهم در ادامه تحقیقات و بازجویی‌های فنی و پلیسی به ۳۴ فقره سرقت منزل و سرقت دوچرخه و موتورسیکلت از این منازل اعتراف کرد.

وی با اشاره به شناسایی مالخر در این پرونده و کشف اموال مسروقه از تشکیل پرونده برای متهمان و تحویل آنان به مرجع قضائی خبر داد.

انتهای پیام/ م

دستگیری سارق منزل در شهرستان بابلسر