رفع تصرف بیش از ۲ هکتار زمین ملی در شهرستان بندرلنگه

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از بندرعباس،سیامک آرمان سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بندرلنگه از از رفع تصرف بیست هزار و ۳۰ مترمربع از زمین مهای ملی حفاظتی  در شش ماهه نخست امسال در این شهرستان خبر داد.

وی افزود:این زمین ها توسط افراد سودجو و فرصت طلب به تصرف درآمده بود که توسط یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری و همکاری مستمر نیروی انتظامی و مراجع قضایی رفع تصرف و به انفال عمومی بازگردانده شد.

سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بندرلنگه گفت: مردم می‌توانند هرگونه آتش‌سوزی و تخریب و تصرف عرصه‌های منابع طبیعی را از طریق تماس با شماره ۱۵۰۴ تلفن امداد جنگل و مرتع یگان حفاظت منابع طبیعی اطلاع دهند تا در اسرع وقت با متخلفان و متجاوزان برخورد قانونی انجام شود.

انتهای پیام/ف

رفع تصرف زمین های ملی در بندرلنگه