سخنگوی شورای اسلامی همدان؛
اتوبوس گردشگری از پیاده راه اکباتان خداحافظی می کند

اتوبوس گردشگری از پیاده راه اکباتان خداحافظی می کندبه گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، ابراهیم مولوی، سخنگوی شورای اسلامی شهر همدان اظهار داشت: ار حال حاضر به دلیل اینکه بسیاری از شرکت‌ها به دلیل تغییر لحظه‌ای قیمت‌های حاضر به شرکت در قراردادها نیستند هنوز خودروهای برقی در پیاده‌راه اکباتان مستقر نشدند.

وی افزود: پیمانکار پیاده‌راه بوعلی که هم اکنون به مردم خدمات می‌دهد در پیاده‌راه اکباتان حاضر شود و به جابجایی مردم اقدام کند.

سخنگوی شورای اسلامی شهر همدان تصریح کرد: به همین منظور و به دلیل تقاضای کتبی کسبه خیابان اکباتان به طور موقت یک اتوبوس گردشگری در این پیاده‌راه مستقر شده است تا به جابجایی شهروندان اقدام کند.

وی با اشاره به اینکه مناقصه خرید خودروهای برقی برای استقرار در پیاده‌راه اکباتان به تازگی برگزار شده است، ادامه داد: ظرف 20 روز آینده خودروهای برقی همانند پیاده‌راه بوعلی در پیاده‌راه اکباتان مستقر می‌شوند.

مولوی با تأکید بر اینکه برگزاری مناقصه و مشخص شدن برنده آن چندان طول نمی‌کشد، خاطرنشان کرد: مشکل تنها نبود رغبت در شرکت‌های معتبر برای حضور در مناقصات است.

وی با اشاره به اینکه رفت و آمد خودروهای سنگین به پیاده‌راه آسیب وارد نمی‌کند، گفت: پیش‌بینی شده تا خودروهای سنگین تا وزن 50 تن بتوانند در این محیط تردد کنند.

سخنگوی شورای اسلامی شهر همدان اظهار کرد: نگرانی ما برخورد اتوبوس به عابران به ویژه کودکان است و به همین دلیل با سرعت روند اداری و انتخاب پیمانکار را جلو می‌بریم.

انتهای پیام/ د

خروج اتوبوس گردشگری از پیاده راه اکباتان همدان