مدیر کل استاندارد استان کرمانشاه؛
سازمان ملی استاندارد هرگز نگاه پلیسی ندارد

سازمان ملی استاندارد هرگز نگاه پلیسی نداردبه گزارش خبرنگار   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، محمودرضا نیازی ، مدیر کل استاندارد استان کرمانشاه گردهمایی منطقه ای صادرات، واردات و خدمات  اظهار داشت: سازمان ملی استاندارد به عنوان یک مرجع رسمی حاکمیتی عهده دار سیاست گذاری، حسن نظارت و هدایت نظام استاندارد و اطمینان بخشی به کیفیت کالاها و خدماتی است که در داخل کشور تولید، صادر یا وارد می شود.

وی با اشاره به اینکه سازمان ملی استاندارد همراه و مشاور تولیدکنندگان است و در بحث نظارت هرگز نگاه پلیسی ندارد افزود: استاندارد بعنوان مشاوری امین برای صادرکنندگان ، واردکنندگان و تولیدکنندگان کالاهای ایرانی قلمداد شده و با هدف تسهیل در تجارت و حمایت از کالای ایرانی بسته حمایتی سازمان ملی استاندارد تهیه و تنظیم شده که اولویت آن در زمینه صادرات کالای ایرانی و همچنین تولید کالا در داخل کشور است.

مدیر کل استاندارد استان کرمانشاه در ادامه با اشاره به اینکه با توجه به ظرفيت‌ها و موقعيت جغرافيايي و دسترسي آسان به عراق، استان كرمانشاه به عنوان دروازه اقتصادی ورود به خاورميانه شناخته می شود بیان  نمود: به منظور توسعه وحضور چشمگیر دربازار کشور عراق، باید توجه ویژه ای به كيفيت کالاهای صادراتی ازسوي تولیدکنندگان ، صادركنندگان و متوليان امر صورت گيرد زیرا که صدور کالاهای غیراستاندارد به بازار هدف مي تواند ، لطمه جبران ناپذيري به اعتبار توليدات صادراتي جمهوري اسلامي وارد نمايد.

در ادامه جلسه  بیات معاون سازمان ملی استاندارد ایران با بیان اینکه به‌دنبال سخت کردن فرایند صادرات نیستیم و باید همیار و همراه واحدهای تولیدی باشیم اظهار داشت: باید بین فعالیت‌های اقتصادی و استانداردسازی تعامل ایجاد کنیم .

وی با اشاره به این نکته که در شرایط سخت اقتصادی در کنار فعالان اقتصادی کشور هستیم در خصوص استاندارد سازی محصولات تولیدی بیان نمود: در راستای حمایت از توليد و تسهيل تجارت، بهبود فضاي كسب و كار ، حمايت ازكالا هاي صادراتی و واردات مواد اوليه و تجهيزات مورد نياز توليد یک بسته حمایتی از طرف سازمان ملی استاندارد ارائه شده است.


 

انتهای  پیام/ز

سازمان ملی استاندارد همراه و مشاور تولیدکنندگان است