برداشت خرما از سطح ۹ هزار هکتار باغ در بم

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، مریم خاکپور مدیر جهاد کشاورزی بم گفت: پارسال برداشت خرما از سطح ۹ هزار هکتار باغات نخیلات شهر بم ۸۰ هزار تن بوده و امسال به دلیل خشکیدگی خوشه خرما و ریزش پیش بینی میشود ۷۰ هزار تن خرمای مضافتی بم برداشت شود .

وی افزود :کیفیت خرما امسال نسبت به سال‌های گذشته بهتر و مرغوبتر است.

مدیر جهاد کشاورزی بم گفت: ارزش خرما یک غذای کامل است و در جهان هیچ خرمایی کیفیت خرمای مضافتی بم را ندارد.

خاکپور افزود:امسال شیوه برداشت به صورت سنتی با همکاری کشاورزان انجام نمیشود و رطب  به صورت فله در باغ به سردخانه‌ها ارسال نخواهد شد و با توجه به نیاز بازار و صادرات خرما بسته بندی میشود.

وی گفت: با بر داشت خرما برای ۲۰ هزار نفر شغل به صورت  مستقیم و غیر مستقیم ایجاد شده است.

محمد حسین اکبری نایب رییس انجمن خرمای استان کرمان گفت: با تو جه به گرما‌ی شدید امسال برداشت خرما زودتر شروع شده و این گرما باعث خشکیدگی و ریزش ۳۰درصدی شده ، ولی خرما از لحاظ کیفی وکمی مشکلی ندارد صادرات خرما امسال انجام میشود و با توجه به نرخ ارز قیمت خرما و صادرات آن خوب خواهد بود.

اکبری گفت:. سال گذشته در شرق استان ۲۰۰ هزار تن خرما داشتیم و امسال با عارضه خشکیدگی و ریزش پیش بینی میکنیم ۱۵۰ هزار تن خرما از نخلستان‌های شرق استان برداشت کنیم.

وی گفت: هر سال خرمای مضافتی بم به ۷۰ کشور دتیا صادر میشود  و امسال هم صادر خواهد شد، زیرا بهترین خرمادر بین خرما‌های دنیا رطب مضافتی بم است ما سال قبل ۵۰ هزار تن خرمای بم را به ۷۰ کشور دنیا صادر کردیم و امسال هم صادر میشود، زیرا خرمای بم در دنیا شناخته شده است.

انتهای پیام/ی

خرمای بم صادر می شود