معاون وزیر ورزش و جوانان در دامغان خبر داد:
بهره برداری از ۲۵۰ پروژه ورزشی در ۲۲ استان سمنان

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان ، ژاله فرامرزیان معاون توسعه و منابع انسانی وزیر ورزش و جوانان ظهر چهارشنبه در آیین افتتاح زورخانه امیر المومنین(ع) مجموعه ورزشی انقلاب دامغان بابیان اینکه به صورت کلی هشت هزار پروژه نیمه تمام ورزشی در کشور وجود دارد، گفت: برای تکمیل این تعداد پروژه ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است که امیدواریم با اختصاص آن‌ها به‌زودی شاهد افتتاح پروژه‌ها باشیم.

وی در ادامه افزود: در هفته دولت امسال ۲۵۰ پروژه ورزشی در ۲۲ استان به بهره‌برداری رسید که برای افتتاح این پروژه‌ها بیش از ۲۰۰میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است و امیدواریم با بهره‌برداری از آن‌ها نشاط اجتماعی در بین جوانان ارتقا بیشتری پیدا کند.

معاون توسعه و منابع انسانی وزیر ورزش و جوانان با اشاره به اینکه ۸۵ درصد مالیات بر ارزش‌افزوده کشور در بخش عمرانی به ادارات ورزش و جوان استان‌ها اختصاص پیدا می‌کند، ابراز داشت: با توزیع اعتبارات لازم در استان‌ها و به طبع آن در شهرهای ایران پروژه‌های عمرانی تسریع پیداکرده و می‌توان شاهد افتتاح طرح‌های حوزه ورزش بود.

وی عنوان کرد: در استان سمنان پروژه‌های ورزشی خوبی وجود دارد که امیدواریم بتوانیم تعدادی از آن‌ها را تا پایان سال جاری تکمیل و به بهره‌برداری برسانیم.

انتهای پیام / ز

تکمیل پروژه‌های نیمه تمام کشور نیازمند ۱۰هزار میلیارد ریال اعتبار