غرق شدن مرد ساروی در ساحل جویبار

محمدرضا صابری رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان جویبار در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،گفت : دیروز در پی خبر غرق شدن به  دو مرد ۵۳ ساله در منطقه ممنوعه شنا  ساحل شهرک شاهین خزر جویبار  به پایگاه ساحلی  این شهرستان  اطلاع رسانی شد.

وی افزود: به دلیل ناآشنایی با فن شنا یک نفر نجات یافته و نفر دیگر به نام ح. طیبی اهل ساری غرق شد.

رئیس جمعیت هلال احمر جویبار گفت: متاسفانه انجام اقدامات اولیه امدادگران پایگاه ساحلی چپکرود در ساحل  ثمری نداشته است و فرد غرق شده فوت شد .

به مسافران و گردشگران توصیه کرد: شنا  کردن  خارج از محدوده طرح دریا خودداری کنند و خانواده‌ها در هنگام غرق یکی از بستگان خود در دریا اقدام به نجات گروهی نکنند و از قایقرانان، جت رانان و عوامل امدادی مستقر در سواحل استفاده کنند.

در حال حاضر ۹۳۰ ناجی غریق، ۱۰۰ جت اسکی و ۱۵۰ قایق و ۴۰۰ ناجی غریق در محدوده طرح سالم سازی دریا برای امدادرسانی در سواحل استان مستقر هستند.

انتهای پیام /ر

غرق شدن  مرد ساروی در ساحل جویبار