معاون رئیس جمهور:
نادیده گرفتن سرمایه‌های روستایی آفت توسعه است

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان؛ سید ابوالفضل رضوی عصر امروز در نشست با جوانان ایده‌پرداز روستایی استان گلستان، اظهار کرد: توسعه فرآیندی مستمر، برنامه‌ای هدف‌دار، جمعی و مشارکتی با توقف‌ناپذیری به منظور بهبود کمی و کیفی زندگی افراد جامعه است.

وی اضافه کرد: زمان توسعه زمانی است که مردم آموزش دیده باشند و اراده برای هدف مورد نظر وجود داشته باشد و آموزش در توسعه حرف اول را می‌زند.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور اظهار کرد: مکان شروع توسعه از منظر من روستا‌ها است، چون در همه دنیا بحث می‌شود که پایلوت اجرای طرح‌ها در مکان‌های کوچک باشد که روستا‌ها دارای مکان‌های کوچک و دارای افراد آموزش‌پذیر و با انگیزه رشد و پیشرفت است.

رضوی گفت: توسعه روستایی نیاز مبرم و حیاتی کشور است و بالای ۵۰ درصد از وسعت کشور ایران در اختیار روستاییان است، ۲۱ میلیون و ۶۷۰ هزار نفر جمعیت روستایی کشور است که عدد مطلق روستاییان کشور از سال ۱۳۵۵ تا امروز یکی است، اما درصد آن تفاوت کرده است.

وی ادامه داد: فراموشی سرمایه‌های روستاییان یکی از آفت‌های توسعه در کشور بوده است.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور تصریح کرد: امروز سرمایه‌های روستاییان برای ما ناملموس است در حالی که ۵۰ سال گذشته سرمایه‌های روستاییان ملموس بوده است.

رضوی گفت: سرمایه پوشاک، غذا و ورزش در استان گلستان یکی از مسائل بزرگ درآمدزایی است که باید احیا و زنده شود و بسیاری از کار‌هایی که در روستا‌ها انجام می‌شود برای نسل امروز نو و جدید است.

وی با تاکید لزوم طراحی نرم‌افزار تلفن همراه گردشگری، روستایی، صنایع دستی و غذا‌های سنتی در استان گلستان، تاکید کرد: نیاز است است یک سازمان مردم نهاد پیشتاز توسعه روستایی در استان تشکیل شود تا هر هفته پیشنهاد‌ها و وضعیت استان را به ما گزارش دهد تا دو طرف نسبت به ظرفیت‌ها آشنایی بیشتر پیدا کنیم و بتوانیم در کنار هم استان و کشور را به سمت پیشرفت بیشتر حرکت دهیم.

وی تصریح کرد: در کشور مشارکت حرف اول را برای پایداری توسعه می‌زند و اگر مشارکت نکنیم و اولویت را رقابت قرار دهیم شاید شروع خوبی داشته باشیم، اما تداوم کار و پایان خوبی را نخواهیم داشت.

انتهای پیام/پ

شروع توسعه از روستا‌ها است