ذبح دام در کرمان زیر ذره بین دامپزشکی

ذبح دام در کرمان زیر ذره بین دامپزشکیبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان؛  رشیدی مدیر کل دامپزشکی استان کرمان گفت : روز عید قربان همه کشتارگاه ها برای ذبح دام دایر هستند و حدود 60 گروه سیار و ثابت متشکل از صد دامپزشک و بازرس بهداشتی گوشت و ناظران ذبح شرعی برای نظارت آماده هستند .

وی از مردم خواست ، دام قربانی خود را از میدان هاي دامی که تحت نظارت دامپزشکی اند تهیه کنند و حتی المقدور در کشتارگاه ها ذبح کنند.

مدیر کل دامپزشکی استان افزود: اگر کار کشتار را خود مردم انجام می دهند با دامپزشکی تماس بگیرند که بازرسی بهداشتی قبل و بعد از کشتار انجام شود و از ذبح در معابر عمومی خودداری کنند .

رشیدی گفت: گوشت قربانی را 24 ساعت در سردخانه یخچال نگهداری و سپس استفاده کنند.

حدود 60 گروه سیار و ثابت برای نظارت درآستانه عید سعید قربان در کرمان آماده هستند .


انتهای پیام/س

 

گروه های دامپزشکی آماده نظارت بر مراحل ذبح دام های قربانی