گاز رسانی به روستا‌های کوهستانی و صعب العبور شهرستان املش

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت؛ حسین اکبر مدیرعامل شرکت گاز استان گیلان گفت: در هفته دولت امسال طرح گازرسانی به روستا‌های کوهستانی و صعب العبور لرود، مربو و کاکرود شهرستان املش به بهره برداری خواهد رسید.

وی با اشاره به اینکه برای گازرسانی به این روستا‌ها تاکنون بیش از ۵۱ کیلومتر عملیات شبکه گذاری انجام شده است افزود: با گازرسانی به این روستا‌ها ۳۷۰ خانوار از نعمت گاز طبیعی بهره‌مند خواهند شد.

مدیرعامل شرکت گاز استان گیلان خاطر نشان کرد: مجموع روستا‌های گازدار شهرستان املش به ۹۰ روستا خواهد رسید و درصد بهره مندی روستایی املش از ۸۲.۸ درصد به ۸۶.۸ درصد افزایش می‌یابد.

حسین اکبر با اشاره به اینکه عملیات گاز رسانی به این ۳ روستای کوهستانی از سال ۹۶ آغاز شده است افزود: برای گاز رسانی به این روستا‌ها ۲۲ میلیارد ریال هزینه شده است.

وی تصریح کرد: ۶ هزار خانوار شهری املش از نعمت گاز بهره‌مند هستند و از مجموع ۹ هزار و ۳۰۰ خانوار روستایی این شهرستان، به بیش از ۸ هزار خانوار گازرسانی شده است.

 

انتهای پیام/م.ع

اجرای عملیات گاز رسانی به روستا‌های کوهستانی و صعب العبور شهرستان املش