اهدای ۳ هزار نسخه کتاب به کتابخانه‌های استان قزوین

اهدای ۳ هزار نسخه کتاب به کتابخانه‌های استان قزوینبه گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ؛ رویا اسماعیلی مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان گفت: کتاب‌های اهداشده به کتابخانه‌های عمومی پس از جداسازی، تفکیک و استعلام‌های لازم در بین کتابخانه‌های عمومی استان توزیع خواهد شد.

اسماعیلی با بیان اینکه بسیاری از کتاب‌های تخصصی طی برگزاری جشنواره اهدای کتاب و با حمایت خوب استاندار از سوی سازمان‌های مختلف و دانشگاه‌ها به کتابخانه‌های عمومی اهدا شده است، گفت: این امر به توسعه کیفی کتابخانه‌ها کمک شایانی کرده است.

به گفته وی، اهدای کتاب در استان طی دو سال گذشته روند خوبی داشته است.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان گفت: فرهنگسازی برای اهدای کتاب، یکی از بهترین روش‌ها برای ارتقای سطح مطالعه و ترویج فرهنگ کتابخوانی است و باید اهدا کنندگان کتاب را به نحو مقتضی معرفی و تشویق کرد.

انتهای پیام/

اهدای کتاب در قزوین