استاندار قم:
بودجه ای صرف تیم صبای بی خاصیت نمی کنم

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم؛صادقی،استاندار قم در نشست صمیمی با جمعی از پیشکسوتان عرصه خبر و اطلاع رسانی خانه مطبوعات قم ، در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه چرا فکری برای تیم فوتبال صبا نشده است گفت: به هزینه کردن بودجه دولت برای ورزش، آن هم فوتبال صبا که منفعتی برای جوانان قمی ندارد هیچ اعتقادی ندارم.

وی افزود: تیم فوتبال صبای قم بدون حامی مالی یک برگ کاغذ است که هیچ چیزی ندارد، حتی لباس تمرین.

استاندار تصریح کرد: اگر بخواهم بخشی از بودجه دولت را صرف ورزش کنم ، صرف ورزشی می کنم که به عنوان ورزش پایه در استان مطرح و دارای خیر و برکت و منفعت برای جوانانمان باشد.

صحبت های استاندار در خصوص شرایط صبا درحالیست که تیم فوتبال صبای قم بدون برنامه مدون و امید، فقط اسم صبایی را یدک می کشد که زمانی ترکیب پویا و درخشانی داشت و امروز حال و روزش از کما هم وخیم تر است.

تیم فوتبال صبای قم ، در لیگ برتر ۹۶–۱۳۹۵ با هدایت عبدالصمد مرفاوی با وجود شانس زیادی که برای بقا داشت، به دسته یک سقوط کرد.

این تیم در فصل ۹۷–۱۳۹۶ در لیگ یک و با هدایت مسعود راشکی بار دیگر طعم تلخ سقوط را چشید و این بار به دسته دوم سقوط کرد .

انتهای پیام/ش

برگزاری نشست خانه مطبوعات قم