تولید بیش از ۱۲ هزار تن مرغ در صومعه سرا

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت؛سید جواد حسینی مدیر عامل تعاونی مرغداران شهرستان صومعه سرا گفت: ۱۲ هزارو ۵۰۰ هزار تن مرغ در هر دوره ۴۵ روزه در ۱۸۵ مرغداری فعال صومعه سرا تولید می‌شود.

وی افزود: شهرستان صومعه سرا در زمینه تولید مرغ رتبه دوم و در زمینه کیفیت و بازارپسندی رتبه نخست را در استان گیلان به خود اختصاص داده است.

مدیر عامل تعاونی مرغداران شهرستان صومعه سرا تصریح کرد: ۴۰ درصد از مرغ‌های تولید شده شهرستان صومعه سرا، روزانه به خارج استان صادر می‌شود.

 

انتهای پیام/م.ع

پرورش بیش از ۱۲ هزار تن مرغ در صومعه سرا