ظریف:
بی‌اعتنایی آمریکا به حیات بشر پایان نیافته است

بی‌اعتنایی آمریکا به حیات بشر پایان نیافته استبه گزارش حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در سال‌گرد حمله هسته‌ای ایالات متحده به هیروشیما که به مرگ بیش از 80 هزار انسان منجر شد، در صفحه توئیتر خود ضمن یادآوری این حادثه نوشت: «در سال 1945 و در چنین روزی، آمریکا به اولین و تنها کشوری بدل شد که از سلاح هسته‌ای، آن هم بر روی یک مرکز شهری استفاده کرده است.»

وی در ادامه این پیام توئیتری تصریح کرد: «اکنون و پس از 73 سال، نظامی‌گری آمریکا که دست به توسعه زرادخانه گسترده هسته‌ای زده و در تعارض با ان‌پی‌تی حاضر به نابودی آن نیست،  و بی‌اعتنایی کامل آن به حیات بشر از بین نرفته است.»

آمریکا در روزهای پایانی جنگ دوم جهانی با حمله به دو شهر ژاپنی هیروشیما و ناگازاکی، بیش از 120 هزار نفر را به کام مرگ فرستاد.

انتهای پیام/