محکومیت ۳۰ میلیاردی واحد‌های صنفی متخلف در مازندران

به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، مدیرکل تعزیرات حکومتی مازندران با بیان اینکه در ۴ ماه نخست امسال ۵ هزار و ۸۰۰ پرونده گران فروشی، احتکار تخلفات به شعبات تعزیراتی ارسال شدگفت:  متخلفان به بیش از ۳۰ میلیارد ریال جریمه محکوم شدند

وی افزود: گران فروشی، درج نشدن قیمت اجناس، تقلب و احتکار بیشترین تعداد پرونده‌ها در تعزیرات حکومتی هستند.

ملکی گفت: با هرگونه احتکار یا عرضه نکردن کالا‌های اساسی با جریمه نقدی، نصب پارچه و تعطیلی واحدصنفی برخورد می‌شود.

وی از کشف یک پرونده احتکار در زمینه لوازم خانگی و موادغذایی خبر داد و گفت: با رسیدگی انجام شده ۱۰ فقره پرونده احتکار به سازمان صنعت، معدن و تجارت ارجاع شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی مازندران با بیان اینکه پرونده محتکران در شعبه ویژه بررسی می‌شود، افزود: در یک پرونده گران فروشی متخلف صنفی به ۴ میلیارد تومان جریمه محکوم شد.

انتهای پیام /ر

واحد‌های متخلف زیرذره بین تعزیرات حکومتی