یک مقام مسئول اعلام کرد؛
عبور تولید بنزین پالایشگاه ستاره خلیج فارس از مرز ۲۷ میلیون لیتر

عبور تولید بنزین پالایشگاه ستاره خلیج فارس از مرز ۲۷ میلیون لیتربه گزارش  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از وزارت نفت، محمدعلی دادور مدیرعامل پالایشگاه ستاره خلیج فارس، با بیان این که تولید بنزین از پالایشگاه ستاره خلیج فارس تا پایان شهریورماه به ۳۰ میلیون لیتر در روز می‌رسد، افزود: تولید از این پالایشگاه در شرایط پایداری قرار دارد و دیروز از ۲۶ میلیون لیتر به ۲۷ میلیون و ۵۰۰ هزار لیتر در روز رسیده است.

وی افزایش تولید بنزین پالایشگاه ستاره خلیج فارس را مرهون تلاش‌های شبانه روزی کارکنان این پالایشگاه برای رفاه حال مردم دانست و افزود: کارکنان این پالایشگاه برای رفاه مردم در تامین پایدار تولید بنزین کشور از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کنند.

مردم هیچ نگرانی بابت توزیع بنزین نداشته باشند

علیرضا صادق آبادی، معاون وزیر نفت در جریان سفر امروز به شمال کشور تأکید کرد: هیچ مشکلی در تولید و توزیع بنزین در جایگاه‌های عرضه سوخت سراسر کشور وجود ندارد و مردم هیچ نگرانی و دغدغه‌ای بابت توزیع بنزین نداشته باشند.

انتهای پیام/