رها سازی یک بهله جغد انبار در لنگرود

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت؛سيدامين نجات رئيس اداره حفاظت محيط زيست شهرستان لنگرود گفت : یک  بهله جغد انبار  در روستای چهارسو پشته اطاقور  بوسیله  اهالی روستا  کشف و ضبط شدو با حضور  کارشناسان این اداره در محل و بررسی سلامت آن ،  این جغد انبار در طبیعت  رها سازی شد.

وی افزود : جغد انبار حدود ۳۵ سانتی متر طول دارد دور صورت حلقه‌ای قلب مانند با چشمان سیاه، روی تنه گل اُخرائی نخودی رنگ با لکه‌های سیاه و سفید و پا‌های بلند و پوشیده از پر‌های نخودی رنگ است.

رئيس اداره حفاظت محيط زيست شهرستان لنگرود گفت : جغدسانان پرندگانی شکاری و شب پروازند و از پستانداران، پرندگان، خزندگان، دوزیستان و حشرات تغذیه می‌کنند.

سيدامين نجات  تصریح کرد: جغدها از گونه‌های حفاظت شده اند و شکار آن‌ها ممنوع است. با توجه به نقش مهم جغد‌ها در کنترل موش‌ها، از عموم مردم درخواست می‌شود تا در حفاظت از این گونه با اداره حفاظت محیط زیست همکاری داشته باشند.

انتهای پیام / ق

بازگشت یک بهله جغد انبار به طبیعت لنگرود