شهرک صنعتی لاهیجان یکی از شهرک‌های پیشتاز در شمال کشور

پیمان پورنصیری مدیرعامل شهرک صنعتی لاهیجان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت؛  گفت: شهرک صنعتی لاهیجان در حال حاضر با ۱۴ واحد فعال تولیدی، از شاخص‌ترین شهرک‌های صنعتی شمال کشور است.

وی افزود: شهرک‌های صنعتی لاهیجان ضمن افزایش میزان تولید و کمک به توسعه هرچه بیشتر کشور همچنین توانسته زمینه اشتغال ۲ هزار و ۵۰۰ نفر را فراهم کند.

مدیرعامل شهرک صنعتی لاهیجان خاطر نشان کرد: در تلاشیم با کمک موسسات و بانک ها، تسهیلات با سود کم به تولید کنندگان پرداخت شود تا زمینه افزایش روز افزون تولید و اشتغالزایی بیش از پیش در گیلان فراهم شود.

پیمان پورنصیری با اشاره به نامگذاری سال تولید ملی از سوی مقام معظم رهبری تصریح کرد: پیشتازی دو واحد صنعتی لاهیجان که در هفته صنعت و معدن نیز برگزیده شد، نشان از همت واحد‌های تولیدی شهرک‌های صنعتی لاهیجان برای تولید است.

 

انتهای پیام/م.ع

شهرستان لاهیجان با ۱۴ واحد تولیدی یکی از شهرک‌های صنعتی پیشتاز در شمال کشور است