جلوگیری از شیوع بیماری تب کریمه کنگو در آبادان

 به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از  آبادان ؛ هوشنگ محمدیان رئیس مرکز بهداشت آبادان با اشاره به برگزاری جلسات بین‌بخشی، شورای سلامت و امنیت غذایی گفت: با توجه به اهمیت موضوع آگاهی‌رسانی عمومی در خصوص بیماری تب کریمه کنگو ، پخش زیرنویس پیام‌های بهداشتی از طریق سیمای مرکز آبادان و پخش پیام رادیویی از صدای آبادان صورت پذیرفت.

وی با بیان اینکه کارشناسان بهداشت محیط از قصابی‌ها، جگرکی‌ها و کبابی‌ها به صورت مستمر بازدید بهداشتی به عمل آوردند، افزود: در طی بازدیدهای انجام‌شده در مجموع 67 مورد کنترل دما و میزان آلودگی نظافت سطوح به‌وسیله دستگاه‌های آلودگی سطحی و دماسنج لیزری– محیطی انجام گرفت و سطوح آلوده پاکسازی شدند.

رئیس مرکز بهداشت آبادان با اشاره به این مهم که فعالیت لازم در خصوص حفظ دمای مناسب یخچال‌های مراکز مختلف انجام و برای 4 مورد واحدهای متخلف اقدامات قانونی انجام گرفت ،گفت: آموزش برای افراد شاغل در قصابی‌ها و کبابی‌ها با همکاری کارشناس پیشگیری از بیماری‌های واگیر اجرایی شد و در این مدت به 81 نفر آموزش چهره‌ به‌ چهره داده شد.

  محمدیان افزود: در همین راستا بازدید ویژه‌ای نیز از  کشتارگاه آبادان انجام گرفت و  گزارش بازدید ، پیشنهادهای اصلاحی و پیش‌بینی‌های قانونی به مراجع ذی‌صلاح ارائه شد.

وی با بیان شرایطی برای پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو گفت: جدا نگاه داشتن جایگاه دام از محل زندگی، خودداری از له کردن کنه با دست، پرهیز از تماس بدن با ترشحات و خون دام، خودداری از کشتار دام در محل‌های غیرمجاز، تهیه گوشت موردنیاز از محل‌های مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی ، نگهداری گوشت تازه به مدت 24 ساعت در یخچال و سپس استفاده از آن و خودداری از رفت و آمد در محل‌های کشتار غیرمجاز از جمله این موارد هستند.

رئیس مرکز بهداشت آبادان همچنین اجتناب از خوردن جگر خام و نیم‌پخته ، نگهداری جگر، قلب و کلیه به مدت 48ساعت در یخچال و مصرف نکردن گوشت، جگر و سایر آلایش‌های دامی به صورت نیم‌پز یا نیمه‌کبابی  را از دیگر موارد پیشگیری از تب کریمه کنگو برشمرد.

انتهای پیام/ د

شیوع بیماری تب کریمه کنگو