صرفه جویی در آب با تغییر زمان کاشت پیاز

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ نوجوان رئیس اداره تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مرودشت اظهار کرد: کشاورزان مروردشتی با کشت ۸۰ درصد محصول پیاز در پاییز به جای زمستان و بهار، ۴ میلیون مترمکعب در آب صرفه جویی کردند.

وی اضافه کرد: این اقدام با هدف کاهش مصرف آب و به توصیه کارشناسان صورت گرفت.

رئیس اداره تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مرودشت با بیان اینکه کشاورزان مروردشتی امسال ۴۰۰ هکتار از زمین‌های خود را به کشت پیاز اختصاص دادند، تصریح کرد: پیش بینی می‌شود امسال ۲۴ هزار تن محصول تولید و برداشت کنند.

نوجوان اضافه کرد: پیاز پاییزه بیشتر با آب باران در مهرماه کشت و در خرداد و تیر برداشت می‌شود.

انتهای پیام/ن

صرفه جویی در آب با تغییر کشت محصولات کشاورزی