وثیقه بانکی مانعی برای جذب تسهیلات اشتغال روستایی

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ اقبال عباسی در نشست کارگروه رفع تداخلات اراضی در شهرکرد، با اشاره به عملکرد نامطلوب دستگاه‌های اجرایی چهارمحال و بختیاری در جذب تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری، شرط وثیقه بانکی را مانعی برای جذب این تسهیلات بیان کرد.

وی گفت: برای رونق و توسعه کسب و کار و اشتغالزایی در روستاها، تسهیلات قابل توجه و ارزان قیمتی در نظر گرفته شده که تا کنون جذب نشده است.

استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه روستاییان برای دریافت این تسهیلات وثیقه ملکی در گروی بانک قرار دهند افزود: املاک روستاییان فاقد سند است و همین امر سبب شده تا در این زمینه با مشکل مواجه شوند.

عباسی اضافه کرد: با صدور سند برای اراضی کشاورزی، هم زمین‌های دولتی و مردم تفکیک می‌شود و هم روستاییان می‌توانند با ارائه این سند، از تسهیلات بهره‌مند شوند.

انتهای پیام/ن

عملکرد نامطلوب در جذب تسهیلات اشتغال روستایی