اسناد مالکیت دفترچه ای اعتبار ندارد

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ مهدی اقبال مدیر کل ثبت اسناد و املاک فارس گفت: اسناد مالکیت دفترچه‌ای به سند منگوله دار و سند سیم سربی معروف هستند که باید به سند تک برگ تبدیل شوند.

وی افزود: هم اینک دریافت وام و یا انتقال سند با سند دفترچه‌ای ممکن نیست و دارندگان این اسناد چنانچه بخواهند با استفاده از سند خود اقدام به دریافت وام کنند باید سند تک برگ در اختیار داشته باشند.

اقبال ادامه داد: اسناد مالکیت دفترچه‌ای حداکثر ظرف مدت یک هفته تعویض و به جای آن سند تک برگ صادر می‌شود.

وی اظهار داشت: از مجموع یک میلیون و ۹۰۰ هزار سند دفترچه‌ای موجود در استان هنوز برای تعویض ۹۲۰ هزار سند هیچگونه اقدامی انجام نشده و با توجه به فراخوان‌های انجام شده برای تعویض این اسناد انتظار است که مردم هرچه سریعتر برای انجام این کار اقدام کنند.

مدیر کل ثبت اسناد و املاک فارس، یکی از معضلات موجود در اداره‌ها و واحد‌های ثبتی را حضور دلالان اعلام کرد و تصریح کرد: مردم به هیچ وجه به این افراد اعتماد نکنند و خودشان پیگیر امور خود باشند.
انتهای پیام/ر

اسناد مالکیت دفترچه ای اعتبار ندارد