انتقاد ماس از تصمیم یکجانبه ترامپ علیه برجام

انتقاد ماس از تصمیم یکجانبه ترامپ علیه برجامبه گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از آسوشیتدپرس، هایکو ماس، وزیر امور خارجه آلمان، اعلام کرد دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، آگاهانه اذعان دارد تصمیمات یکجانبه‌ای همچون خروج این کشور از توافق هسته‌ای ایران ممکن است به متحدان اروپایی واشنگتن لطمه بزند. 

 او روز جمعه در گفتگو با روزنامه «زوددویچه تسایتونگ» افزود آمریکا نزدیک‌ترین شریک آلمان در خارج از اروپا باقی خواهد ماند، اما برلین باید به دنبال «راه‌های جدید» در پیدا کردن شرکایی باشد که خواهان حفظ نظم جهانی چندجانبه هستند و کانادا و برخی کشور‌های آمریکای لاتین را از جمله این شرکا اعلام کرد.

وزیر خارجه آلمان اعلام کرد: ترامپ با تصمیمات یکجانبه خود آگاهانه اذعان دارد که پیامد‌های منفی این اقدام به طور مستقیم بر اروپا تاثیرگذار خواهد بود.

هایکو ماس  خاطرنشان کرد: «تصمیم [آمریکا علیه] ایران منافع امنیتی اروپا را تحت تاثیر قرار خواهد داد؛ زیرا ایران به محیط پیرامونی دوردست ما تعلق دارد.»

انتهای پیام/

انتقاد ماس از تصمیمات یکجانبه رئیس‌جمهور آمریکا درباره مسائل بین‌المللی