آموزش پخت کیک برنجی کره‌ای نرم! / طرز تهیه کوفته برنجی خوشمزه چشم بادامی‌‌ها

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ تنوع طلبی و آموختن مطالب جدید در هر زمینه بویژه در بحث آشپزی و غذا‌های جدید همیشه جالب توجه بوده و مخاطبان خاص خود را دارد.

برخی تمایل زیادی دارند تا در زمینه آشپزی و یادگیری غذا‌های جدید و غیرایرانی فعال باشند و هر روز یک مدل غذای جدید که تاحال آن را امتحان نکرده اند را بپزند.

باشگاه خبرنگاران جوان هم قصد دارد تا به این افراد کمک کند و در همین راستا تصمیم گرفته است تا طرز تهیه کوفته برنجی کره‌ای خوشمزه یا کیک برنجی کره‌ای نرم را آموزش دهد البته به دو روش ساده، پس با ما همراه باشید.

آموزش پخت کیک برنجی کره‌ای نرم! / طرز تهیه کوفته برنجی خوشمزه چشم بادامی‌ ها

روش اول پخت کیک برنجی خوشمزه

موادلازم:

برنج پخته شده ۳ فنجان
تخم مرغ خوب زده شده ۲ عدد


بیشتر یادبگیرید: آموزش پخت کوفته ترکیه‌ ای 



آرد ۳ قاشق غذاخوری
شیر ۲/۱ فنجان
نمک یک قاشق غذاخوری

آموزش پخت کیک برنجی کره‌ای نرم! / طرز تهیه کوفته برنجی خوشمزه چشم بادامی‌ ها

طرزتهیه کوفته برنجی کره‌ای

تخم مرغ‌های زده شده را با برنج پخته و خنک شده مخلوط کنید، سپس آرد و شیر را به آن اضافه کنید.


بیشتر یادبگیرید: طرز تهیه سیب زمینی تنوری با قارچ و ماست 


با قاشق آن را در ظرفی که می‌خواهید داخل فر بگذارید، بریزید و آن را با یک نان شیرینی فشار داده، آن را پرس کنید تا به اندازه و ضخامت دلخواه شما برسد.

آموزش پخت کیک برنجی کره‌ای نرم! / طرز تهیه کوفته برنجی خوشمزه چشم بادامی‌ ها

آن را بپزید تا زمانیکه دو طرف آن قهوه‌ای شود.

با کره و شربت به عنوان کیک داغ یا دسر کنار غذا سرو کنید.

روش دوم پخت کوفه برنجی نرم

مواد اولیه:

برنج هندی ۴ فنجان
بادام هندی ۲۵ گرم
نارگیل مکعبی خرد شده به مقدار لازم
پودر هل تعدادی
شیره قند ۴ فنجان
آب ۴ فنجان

آموزش پخت کیک برنجی کره‌ای نرم! / طرز تهیه کوفته برنجی خوشمزه چشم بادامی‌ ها

طرز تهیه کوفه برنجی نرم

برنج را از شب پیش خیس کنیدصبح، آب آن را خالی کرده و آن را خشک کنید.

سپس آن را آسیا کنید ظرفی را برداشته داخل آن آب بریزید و روی اجاق قرار دهید، بعد از ۵ دقیقه به آن بادام هندی آسیاب شده، نارگیل، پودر هل و شیره قند اضافه کنید.

آموزش پخت کیک برنجی کره‌ای نرم! / طرز تهیه کوفته برنجی خوشمزه چشم بادامی‌ ها

وقتی شروع به جوشیدن کرد برنج آسیا شده را به آن اضافه کنید.

سپس آن را مخلوط کنید و خواهید دید که کمی نرم می‌شود، سپس گاز را خاموش کنید و بگذارید تا غذا سرد شود بعد کمی روغن یا کره آب کرده در سینی فر ریخته، آن را پخش کنید و دوباره مخلوط درست کرده را داخل آن بریزید روی آن روغن بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر بگذارید.

انتهای پیام/