واکنش نتانیاهو به افزایش ظرفیت غنی‌سازی ایران

واکنش نتانیاهو به افزایش ظرفیت غنی‌سازی ایرانبه گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اسپوتنیک، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی به اخبار اخیر در خصوص افزایش ظرفیت غنی‌سازی اورانیوم از سوی ایران واکنش نشان داد.

نتانیاهو گفت: «دو روز پیش آیت‌الله خامنه ای، رهبر (معظم) ایران، اعلام کرد قصد نابودی اسرائیل را دارد. وی دیروز توضیح داد که این کار را چگونه می‌خواهد انجام دهد: با غنی‌سازی نامحدود اورانیوم برای ساخت بمب اتم.»

وی در ادامه اظهارات بی‌اساس خود علیه کشورمان مدعی شد: «اما ما به ایران اجازه نخواهیم داد به تسلیحات هسته‌ای دست پیدا کند.»

این در حالی است که ایران به ناظر هسته‌ای سازمان ملل اعلام کرده است ظرفیت غنی‌سازی اورانیوم خود را در چارچوب محدودیت‌های توافق هسته‌ای (برجام) افزایش خواهد داد و جزئیات این اقدام را در نامه‌ای به اطلاع سازمان بین المللی انرژی اتمی نیز رسانده است.

انتهای پیام/