تاکید رهبر انقلاب بر تلاوت قرآن با تدبر در ماه رمضان

هبه گزارش خبرنگار حوزه سیاسیون  گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ ماه مبارک رمضان ماه عبادت و بندگی خدا و ماه فرصت ارتباط هرچه بیشتر با فضائل الهی و ماه تقرب جستن به درگاه خداوند متعال  است. حضرت محمد (ص) درباره  ماه  رمضان فرمودند این ماه به شما اقبال کرده و روزها و شب‌های آن بهترین روزها و شب‌هاست. حتی نفس کشیدن انسان در این ماه عبادت است.

در همین راستا صفحه اینستاگرام منتسب به دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب  در سحرگاه‌های  ماه رمضان بخشهایی از سخنان ایشان را در خصوص این ماه عزیز و چگونگی ارتباط هرچه بیشتر با خداوند متعال منتشر می‌کند. در ادامه مطلب منتشر شده در سحرگاه نهم رمضان‌‌ المبارک در این حساب را می‌خوانید.


" رهبرانقلاب: بعضی علاوه‌ی بر روزه گرفتن در ماه رمضان، آموزش خود را هم از قرآن در حد اعلی تأمین می‌کنند؛ تلاوت قرآن با تدبر. در شبها و نیمه شبها تلاوت قرآن، انس با قرآن، مخاطب خدا قرار گرفتن، لذت و معنای دیگری دارد. چیزی که انسان در چنین تلاوتی از قرآن فرا می‌گیرد، در حال متعارف و معمول نمی‌تواند به چنین تلاوتی دسترسی پیدا کند. "

.

انتهای پیام/