آغاز برداشت محصول سیر در طبس

بخشایی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان طبس  در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ؛گفت:  در سال زراعی ۹۷-۹۶ حدود ۱۰۰ هکتار از اراضی این شهرستان به کشت محصول سیر اختصاص یافته است.

وی  افزود: شهرستان طبس از نظر سطح زیرکشت  مقام اول استان را دارد که بیشتر این محصول در بخش‌های مرکزی، دیهوک و دستگردان کشت می شود.

بخشایی با اشاره به  کیفیت محصول سیر این شهرستان، گفت:  متوسط برداشت این محصول  در سال  ۱۲ تن  بوده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان طبس  افزود: محصول تولیدی علاوه بر تامین نیاز بازار شهرستان به بازار‌های استان‌های خراسان رضوی، یزد و سمنان عرضه می‌شود.

وی بیان اینکه به کشاورزان سیرکار ارائه خدمات کارشناسی و تامین کود مورد نیاز داده می شود گفت:کارخانه‌های سبزی خشک کنی این شهرستان مقداری از محصول سیر این شهرستان را فرآوری و به صورت سیر خشک به بازار عرضه می‌نمایند.

بخشایی با اشاره به اینکه  برداشت این محصول از اوایل خرداد ماه آغاز شده است افزود:  پیش بینی می‌شود مقدار  ۲۰۰ هزار تن سیر برداشت شود.

 انتهای پیام / ط آ

پیش بینی  برداشت ۲۰۰ هزار تن سیر  در سال جاری