پیش بینی کمبود ۱۲ درصدی انرژی برق

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ مجید فرهزاد پیش بینی کرد: به دلیل خشکسالی و ذخیره نشدن آب کافی در پشت سد‌ها، چهارمحال و بختیاری در سال جاری با ۱۱ تا ۱۲ درصد کمبود انرژی برق مواجه شود.

وی گفت: بر همین اساس مدیریت مصرف بهینه در حوزه‌های کشاورزی، صنعتی، مشترکین اداری و تجاری الزامی است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق چهارمحال و بختیاری ادامه داد: مشترکین برق کم مصرف با توجه به نوع تعرفه می‌توانند ضمن عقد تفاهم‌نامه با این شرکت، از مشوق‌های مالی بهره‌مند شوند.

فرهزاد اضافه کرد: مشترکین کشاورزی اگر در زمان پیک مصرف از ساعت ۱۹ تا ۲۳ مصرف نداشته باشند، هزینه کل مصرف روز در طول دوره دو ماهه صفر خواهد بود.

وی افزود: بقیه مشترکین هم به میزان کاهش مصرف برق از مشوق‌های ریالی بهره مند می‌شوند.

به گفته فرهزاد؛ ۹ هزار مگابایت از ۵۵ هزار مگابایت ظرفیت برق کشور مربوط به برق آبی می‌باشد که امسال به دلیل خشکسالی و ذخیره نشدن آب پشت سد‌ها، به ۵ هزار مگابایت رسیده است.

انتهای پیام/م

مدیریت مصرف بهینه برق الزامی است