آغاز طرح نظارت دامپزشکی ویژه ماه رمضان

رضوانی مدیر کل دامپزشکی مازندران در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،گفت:  طرح نظارت بهداشتی بر فراورده های دامی ویژه ماه مبارک رمضان از پنج شنبه ۲۷ اردیبهشت ماه آغاز می‌شود و تا روز ۲۷ خرداد ماه ادامه خواهد داشت.
وی با بیان اینکه ۴۰ گروه ثابت و سیار از کارشناسان دامپزشکی این طرح را اجرا خواهند کرد، افزود: ۲۱ گروه سیار و ۱۹ گروه ثابت در شهرستان‌ها فعال می‌شوند.
مدیر کل دامپزشکی مازندران گفت: ۱۳۰۰ کارشناس دامپزشکی روزانه از ساعت ۸ تا ۲۰ در دو شیفت کاری بر تولید، توزیع، فرآوری و عرضه فرآورده‌های خام دامی قصابی‌ها، مرغ‌فروشی‌ها، خودرو‌های ویژه حمل فرآورده‌های خام دامی، سردخانه‌ها، کشتارگاه‌های دام و طیور و کارگاه‌های بسته‌بندی این فرآورده‌ها نظارت خواهند کرد.
مدیر کل دامپزشکی مازندران گفت: در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی، با متخلفان و افرادی که سلامت شهروندان را در این ماه خدا تهدید می‌کنند به شدت برخورد قانونی بعمل خواهند آورد.
وی گفت: شهروندان هنگام خرید فرآورده‌های خام دامی به لیبل درج شده بر روی لاشه یا بسته‌بندی که حاوی اطلاعات تاریخ تولید، انقضاء، نوع محصول، کد بهداشتی بهره‌برداری دامپزشکی است، توجه کرده و در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی مراتب را با شماره ۱۵۱۲ و در شهرستان‌ها با شماره ۳۳۳۴۲۳۹۱ و یا با ادارات دامپزشکی شهرستان‌ها اطلاع دهند.
انتهای پیام/ک


تشدید طرح نظارت دامپزشکی ویژه ماه رمضان