معاون وزیر فرهنگ؛
سرزمین خراسان در عرصه شعر فارسی جایگاه ویژه‌ای دارد
سرزمین خراسان در عرصه شعر فارسی جایگاه ویژه‌ای داردبه گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ؛ محمدمجتبی حسینی  در آغاز کنگره بین المللی شعر توس تا نیشابور گفت : شاعری هنر هر ایرانی است و وجود شعرای بلند آوازه‌ای همچون فردوسی، خیام، عطار، سعدی و حافظ که شهره جهانی دارند گویای همین حقیقت است.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی هم در این کنگره  گفت: باید زبان فارسی را به صورت ویژه گرامی بداریم و در تقویم رسمی ادبیات کشور کنگره بین المللی شعر توس تا نیشابور جایگاه ویژه‌ای پیدا کند.

سید سعید سرابی تاکید کرد: خراسان رضوی قابلیت این دارد به عنوان قطب ادبی کشور قرار بگیرد از این رو باید به جریان‌های ادبی خراسان نگاه ویژه‌ای داشت.

وی افزود: این کنگره با موضوع‌های مشهد زائر و زیارت، فردوسی، پاسداست زبان فارسی و نیشابور خیام، نیشابور و دیگرجلوه‌های و نماد‌های تاریخی، فرهنگی، دینی، ادبی، عرفانی، مفاخر و مشاهیر برپا شد و در آن شاعران اشعار خود را در سه قالب کلاسیک، سپید و فولکوریک ارائه کردند.
 
هشتمین کنگره بین المللی شعر توس تا نیشابور با حضورمعاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، شاه منصور شاه میرزا شاعر معروف تاجیک و جمعی از شاعران و هنرمندان ایرانی به مناسبت بزرگداشت روز حکیم ابوالقاسم فردوسی و در آستانه روز ملی خیام در مشهد برگزار گردید.

انتهای پیام//ز. ج


برگزاری کنگره بین المللی شعر توس تا نیشابور با حضورمعاون وزیر فرهنگ در مشهد