جشنواره غذا در قلعه والی پایان یافت

جشنواره غذا در قلعه والی پایان یافتبه گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، قلعه والی شهر ایلام میزبان جشنواره غذاهای گیاهی، خوراکی زاگرس از ۱۸ اردیبهشت ماه به مدت ۳ روز  بود.

عبدالمالک شنبه زاده مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان در خصوص هدف از برگزاری این جشنواره اظهار داشت: این جشنواره به منظور آشنایی گردشگران و مسافران با غذاهای محلی مناطق مختلف استان برگزار شد.

در جشنواره غذاهای گیاهان خوراکی که در قلعه والی شهر ایلام برگزار شد غذاهایی همچون خورشت کنگر، خورشت تره، قارچ و نان ساجی در معرض دید علاقمندان قرار گرفت.

انتهای پیام/ب

برگزاری جشنواره غذا در قلعه والی ایلام