آغاز برداشت خرمای پیارم در هرمزگان

آغاز برداشت خرمای پیارم در هرمزگانبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان ، مسعود گرگیج ، مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: پیش بینی می شود تا پایان فصل برداشت بیش از ده هزار تن خرمای پیارم برداشت شود که پنج درصد بیشتر از پارسال است.

 او افزود: تغذیه و اصلاح باغ‌ها و کنترل آفات و بیماری‌ها از جمله علت‌های افزایش تولید محصول امسال است.

مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: ۶۰ درصد محصول برداشت شده به کشور‌های اروپایی، آمریکا، آسیای میانه، استرالیا و کانادا صادر می‌شود و خرمای پیارم به علت خشک و قابل نگهداری در مدت طولانی طرفداران زیادی دارد.

مسعود گرگیج افزود : شهرستان حاجی آباد به علت داشتن آب و هوای گرم و خشک مهمترین منطقه کشت پیارم در کشور است.

مناطق تزرج، شهدادی و بخش مرکزی از مهمترین مناطق کشت خرمای پیارم در شهرستان حاجی آباد است.

او گفت: در هرمزگان ۵۵ نوع خرما تولید می‌شود که ۲۰ رقم آن تجاری  است .

خرمای پیارم سرشار از مواد قندی، پروتئین، کلسیم، آهن و مواد معدنی است.

برداشت خرمای پیارم تا اواخر آذر ادامه دارد و شهرستان حاجی آباد در ۱۷۰ کیلومتری بندرعباس واقع است.

انتهای پیام/ب