جایگاه دوم هیات هندبال فارس در کشور

علیرضا پاکدل رییس هیات هندبال استان فارس در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ گفت: بر اساس این ارزیابی هیئت هندبال استان فارس پس از اصفهان این عنوان را به خود إختصاص داد و خوزستان با ۸۳۰ امتیاز در رتبه سوم قرار گرفت.

نائب فدراسیون هندبال در ادامه بیان کرد: در ارزیابی هیئت‌های سی و یک گانه استان‌های کشور، معیار‌هایی مانند برگزاری مسابقات در رد‌های مختلف، شرکت تیم‌های استان در مسابقات مختلف سنی، برگزاری کلاس‌های آموزشی در بخش‌های مختلف مربیگری، داوری و استعداد یابی در نظر گرفته شده است.

گفتنی است در سال ۹۶ تیم شهرداری کازرون نائب قهرمان لیگ برتر مردان شد و شهید چمران لارستان علاوه بر کسب جایگاه سوم مسابقات دسته برتر بانوان، بر سکوی قهرمان مسابقات غرب آسیا ایستاد و نخستین عنوان تاریخ هندبال بانوان را بدست آورد.
انتهای پیام/ر

هیات هندبال فارس جایگاه دوم کشور را به خود اختصاص داد