آزادراه شیراز - اصفهان تا پایان سال 97 افتتاح خواهد شد

به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان؛ معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس با اشاره به پروژه  آزادراه شیراز - اصفهان گفت: هم اکنون عملیات احداث این پروژه در حال انجام است.

عنایت الله رحیمی افزود: در حال حاضر هشت قطعه از آزادراه شیراز - اصفهان فعال است و از نظر فیزیکی پیشرفت قابل ملاحظه ای داشته است.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر این پروژه ۷۳ درصد پیشرفت فیزیکی داشته، ادامه داد: اگر در ادامه نیز برای احداث این پروژه تامین اعتبار شود به طور حتم تا پایان سال مالی ۹۷ آزادراه افتتاح خواهد شد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس گفت: یکی از ویژگی‌های خاص این پروژه آزادراهی ظرفیت‌های مناسب و جذاب گردشگری طبیعی آن است؛ به عنوان مثال مناطق گردشگری «بهشت گم‌شده»، «سد دورود زن» و «سد ملاصدرا» در حاشیه این آزادراه قرار دارند.

رحیمی ادامه داد: استان فارس بر سر کریدورهای ترانزیتی‌ شمال-جنوب و شرق-غرب قرار دارد، این پروژه بزرگترین مزیت را برای مردم منطقه جنوب کشور، فارس، بوشهر، خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد و هرمزگان دارد.

انتهای پیام/ب

جزییات جدید از آزادراه شیراز - اصفهان