آزمون ورودی حوزه‌های علمیه برادران برگزار شد

به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج ؛در این آزمون که از ساعت ۹ صبح امروز در صحن مطهر امامزاده قاسم (ع) شهر یاسوج برگزار شد، حدود ۵۰۰ داوطلب شرکت کردند.

مدیر حوزه‌های علمیه استان گفت: این آزمون در سه مقطع زیردیپلم، دیپلم و دانشگاهی برگزار که از مجموع تعداد داوطلبان، صد نفر در مرحله اول آن پذیرفته می‌شوند.

حجت الاسلام پایدار افزود: پذیرفته شدگان مرحله آزمون کتبی پس از آن باید در مراحل مصاحبه حضوری و دوره آموزشی یک ماهه اختیار و تثبیت شرکت کرده و درصورت کسب نمره قبولی در این مراحل و طی نمودن مرحله گزینش، پذیرفته نهایی محسوب می‌شوند.

وی بیان کرد: نتایج این آزمون ۱۹ خردادماه از طریق سایت معاونت آموزشی حوزه‌های علمیه برادران سراسر کشور اعلام می‌شود.

حجه الاسلام پایدار اضافه کرد: چنانچه داوطلبانی اضافه بر سهمیه پذیرش حوزه‌های علمیه برادران استان نمره قبولی و حد نصاب نمره لازم را کسب کنند، در مدارس حوزه‌های علمیه سایر استان‌ها پذیرفته می‌شوند.

انتهای پیام/د

آزمون ورودی حوزه‌های علمیه برادران