تصویب اجرای دوازده برنامه در ستاد اقامه نماز هرمزگان

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از بندرعباس ،حجت الاسلام فروزان نژاد مدیرستاد اقامه نماز هرمزگان گفت: ۱۲ برنامه و بیش از ۲۰ دوره آموزشی برای سال جدید در نظر گرفته شده است.

وی افزود: این برنامه‌ها با همکاری ستاد اقامه نماز و دستگاه‌های اجرایی برگزار می‌شود.

مدیرستاد اقامه نماز هرمزگان گفت:پیگیری تحقق پیام رهبر انقلاب اسلامی به اجلاس بیست و ششم نماز در استان، تاکید بر حوزه نظارتی ستاد و پرداختن به تولید محتوا، تشکیل هیات نظارت و ارزیابی در دستگاه‌های اجرایی، فعال کردن تشکل‌های مردم نهاد و تقویت و توسعه یاوران نماز و تاکید بر خلاقیت در شیوه دعوت به نماز ازمهمترین برنامه‌های امسال ستاد اقامه نماز استان است.

حجت الاسلام فروزان نژاد افزود:تاکید بر نقش ویژه آموزش و پرورش، مدارس، دانشگاه‌ها و صدا و سیما در ترویج نماز، تاکید بر برگزاری اجلاس‌های کیفی، تشکیل مجمع خیران مسجد ساز، تاکید بر استفاده از کالای ایرانی، صرفه جویی در هزینه‌ها و آموزش و توانمندسازی مدرسان بومی از برنامه‌های دیگرامسال ستاد اقامه نمازدر استان است.

مدیرستاد اقامه نماز هرمزگان با تاکید بر برگزاری باشکوه عید مبعث و اعیاد شعبانیه گفت: مسئولان دستگاه‌های اجرایی و فعالان فرهنگی برای ترویج نماز در فضای مجازی اهتمام ویژه داشته باشند.

وی افزود: دستگاه‌های اجرایی تا ۲۰ اردیبهشت فرصت دارند گزارش عملکرد سالانه دستگاه را برای ارزیابی به ستاد اقامه نماز استان تحویل دهند.

انتهای پیام/ر

اعلام برنام های ستاد اقامه نماز هرمزگان