صدور حکم اعدام اعضای باند قتل های سریالی گلستان

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از گرگان هادی هاشمیان رییس کل دادگستری گلستان گفت: دادگاه انقلاب گرگان متهمان ردیف اول و دوم این پرونده ۸ هزار صفحه‌ای را به اعدام در ملا عام و متهم ردیف سوم را به نفی بلد (تبعید) محکوم کرده بود که در دیوان عالی کشور هم تایید شد.

وی افزود: این حکم پس از طی مراحل قانونی، اجرا خواهد شد.

هاشمیان اضافه کرد: این باند سه نفره، ۸۰ فقره سرقت مسلحانه و ۱۳ قتل را در فاصله سال‌های ۷۹ تا ۹۴ در استان‌های گلستان و مازندران مرتکب شدند.

وی در ادامه گفت: رسیدگی به این پرونده پس از اعلام نظر دیوان عالی کشور به اتهام افساد فی الارض و محاربه از بهمن ۹۵ در دادگاه انقلاب گرگان آغاز شده بود.

هاشمیان افزود: اعضای باند معروف به قتل‌های سریالی، بهار ۹۴ به دنبال تشکیل پرونده قتل راننده سواری در دادسرای عمومی و انقلاب گرگان، شناسایی و دستگیر شدند.

وی اضافه کرد: بررسی اسلحه توسط کارآگاهان جنایی پلیس آگاهی استان نشان داد با این اسلحه، در سال‌های گذشته نیز چندین سرقت مسلحانه و قتل در استان‌های گلستان و مازندران انجام شده است و به این ترتیب یکی از سارقان که از مجرمان سابقه‌دار بود، شناسایی و دستگیر شد.

هاشمیان گفت: بررسی‌ها نشان داد، این فرد از چند سال پیش همراه پسرش و فرد دیگری اقدام به سرقت‌های مسلحانه می‌کرد که در یک عملیات ضربتی، آن‌ها نیز دستگیر شدند.

وی در پایان افزود: اعضای این باند، دام، انواع ماشین آلات کشاورزی، موتور آب، موتورسیکلت و خودرو‌های سواری را سرقت می‌کردند و در صورت مقاومت مال باختگان، آنان را نیز با اسلحه به قتل می‌رساندند.

انتهای پیام/ق
 

پایان کار اعضا باند قتل های سریالی در گلستان