بهره برداری بیش از ۱۴۰ واحد مسکونی در گرگان
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از گرگان؛ خسروی رییس بنیاد مسکن شهرستان گرگان گفت: به مناسبت گرامی داشت دهه بنیاد مسکن که از ۲۱ تا ۳۱ فروردین است ۱۴۴ واحد مسکونی نوساز به بهره برداری می‌رسد.

خسروی افزود: تا کنون این بنیاد در شهرستان گرگان ۱۰ هزار واحد مسکونی روستایی را در برابر حوادث احتمالی مقاوم سازی کرده است.

وی ادامه داد: این نهاد به متقاضیان واجد شرایط برای مقاوم سازی مسکن روستایی وام قرض الحسنه بین ۲۰۰ تا ۱۸۰ میلیون ریال با باز پرداخت ۱۵ ساله پرداخت می‌کند.

خسروی افزود: در این شهرستان ۱۰۰ روستای بالای ۲۰ خانوار جمعیت زیر پوشش خدمات این نهاد قرار دارند و در همه روستا‌ها طرح هادی اجرا می‌شود.

خسروی به صدور سند مالکیت روستایی هم اشاره کرد و گفت: از دیگر اقدامات این نهاد صدور سند مالکیت روستایی است که تا کنون ۱۸ هزار جلد سند مالکیت مسکن برای روستا ییان گرگان صادر شده است.

انتهای پیام /گ/ق
 
 

بهره برداری از واحدهای مسکونی در گلستان