حضور کاروان راهیان نور روسیه در اندیمشک

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز،  پیمان جهانگیری، فرماندار اندیمشک گفت: امسال 5 یادمان و مرکز پادگان شهید کلهر، پادگان شهید زین‌الدین، شهدای گمنام، دوکوهه، پادگان شهید جعفر زاده اندیمشک برای حضور کاروان‌های راهیان نور سرتاسر کشور در نوروز امسال آمادهسازی و خدمات مورد نیاز شهروندان فراهم شده است.

وی افزود: بیشترین آمار بازدید زائران سرزمین نور مربوط به یادمان مقبره شهدای گمنام و پادگان دوکوهه اندیمشک است و با بسیج تمام خدمات اندیمشک آماده پذیرایی از زائران سرزمین نور داخلی و خارجی است.

جهانگیری بیان داشت: تا کنون زائران سرزمین نور کشورهای اروپایی و آفریقایی نیز وارد اندیمشک شده و از یادمان‌های دفاع مقدس این شهرستان بازدید کرده‌اند.

فرماندار اندیمشک گفت: بیش از 3 کاروران خارجی زائر سرزمین نور وارد اندیمشک شده‌اند که یکی از آن‌ها مربوط به کشور ترکیه بوده که با 2 اتوبوس و 70 زائر از مناطق عملیاتی 8 سال دفاع مقدس شهر حماسه ساز 6 مهر 4 آذر ماه، بازدید کردند.

وی افزود: هم چنین در روز جمعه، کاروان زائر سرزمین نور کشور روسیه با یک دستگاه اتوبوس وارد اندیمشک شده و 25 زائر آن از مناطق عملیاتی سنگربان مقاوم کرخه و دز در 8 سال دفاع مقدس بازدید  و با آرمان‌های امام راحل و مقام معظم رهبری بعیت مرکردند.

فرماندار اندیمشک ادامه داد: بیش از این نیز، یک کاروان زائر سرزمین نور شامل دانشجویان اروپایی و آفریقایی به اندیمشک آمده و پس از بازید از یادمان‌هایدوران دفاع مقدس اندیمشک، عازم دیگر مناطق عملیاتی استان خوزستان شدند.

انتهای پیام/م

بازدید کاروان های راهیان از یادمان های دفاع مقدس