۲۴جانباخته در سوانح رانندگی در نوروز

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت؛ سرهنگ حسين محمدپور، رییس پليس راه گيلان با اعلام این خبر و با اشاره به اینکه 8 نفر از كشته های حوادث رانندگی گيلان در نوروز موتورسوار بوده‌اند گفت: موتورسواران در رانندگی با موتورسیکلت حتما از کلاه ایمنی استفاده كنند تا در تصادفات خطر آسيب های مغزی را كاهش یابد.

وی همچنین با توصیه به رانندگان افزود: رانندگان با رعايت كامل قوانين و مقررات راهنمایی و رانندگی از بروز حوادث تلخ جلوگيری كنند. 

رییس پليس راه گيلان  همچنین با اشاره به اينكه در 15 روز نخست از اجرای طرح نوروزی، 1 ميليون و 248 هزار و 56 خودرو و 5 ميليون و 921 هزار و 196 مسافر وارد استان شده اند، اظهار داشت: ورود مسافر نسبت به مدت مشابه پارسال 27 درصد و ورود خودرو 24 درصد افزايش یافته است.

انتهای پیام/اص

سوانح رانندگی در نوروز 24 قربانی گرفت