راه‌اندازی کمپین نه به خرید ارز غیر ضروری

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،علی محمد شاعری نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی گفت: شاید دولت به تنهایی توان کنترل بازار ارز را نداشته باشد و مردم، فعالان اجتماعی، هنرمندان صاحب نام و تاثیرگذار، اصحاب رسانه و شبکه‌های مجازی باید به کمک دولت بیایند تا آرامش در بازار ارز حاکم شود.

عضو مجمع نمایندگان مازندران درباره افزایش قیمت ارز در کشور گفت: بانک مرکزی علی‌رغم وعده‌هایی که داده بود در عمل نتوانست بازار ارز و سکه را کنترل کند.

شاعری با ابراز تاسف از کنترل نشدن بازار ارز از سوی بانک مرکزی گفت: افزایش بی‌رویه قیمت ارز نوروز امسال بیانگر بی‌برنامگی دولت برای تنظیم بازار ارز و حمایت از تولید داخل است.

نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس شوری اسلامی اظهار کرد: به هر میزان قیمت ارز افزایش پیدا کند ارزش پول ملی کاهش می‌یابد که این امر باعث رونق بازار‌های خارجی و ضربه به اقتصاد و کالای ایرانی می‌شود.

این مسئول با توصیه به اینکه در این شرایط حساس بانک مرکزی، وزارت اقتصاد و دارایی به وظیفه قانونی و اجتماعی خود باید عمل کنند، افزود: بانک مرکزی و وزارت اقتصادی و دارایی باید متناسب با تقاضای کشور ارز را با قیمت مناسب در بازار و شبکه‌های مطمئن و صرافی‌ها به صورت قانونی عرضه کنند تا بازار کاذب در داخل کشور ایجاد نشود.

شاعری ارزش پول ملی را هویت اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی دانست و افزود: در شرایطی که دشمن سعی در فشار اقتصادی دارد باید هوشیارانه عمل کرد و تقاضای غیرضروری درخصوص سکه و ارز را کاهش داد.

این عضو خانه ملت با بیان اینکه آمریکا قصد ایجاد جنگ اقتصادی علیه ایران و چانه زدن بر سر مفاد برجام را دارد، افزود: باید با تشکیل کمپین‌های خودجوش برای نخریدن ارز غیرضروری و عدم سرمایه‌گذاری در این بخش و هدایت نقدینگی کشور به سمت تولید و حمایت از کالای ایرانی توطئه کشور‌های زیاده‌خواه را خنثی کرد.

شاعری ادامه داد: آمریکا قصد دارد با اهرم‌های اقتصادی و جنگ روانی در جامعه تقاضا‌های کاذب ایجاد کند و باید مراقب بود تا در زمین کشور‌های استکباری بازی نکنیم.

نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: دولت باید کارآمدی خود را با سازوکار‌های لازم و اقدامات موثر علمی و عملی در تنظیم بازار ارز نشان دهد و جلوی افزایش بی‌رویه ارز را بگیرد.

انتهای پیام/ک


راه اندازی کمپین، راهکاری برای کاهش تقاضا فزاینده خرید ارز