اسکان زائران راهیان نور استان بوشهر بهبود یافت

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر،  سرگرد عبدالهادی سبحانی خواه صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: برگزاری اردو‌های راهیان نور از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و شاهد اعزام گروه‌های مختلف به این اردو‌ها هستیم.

وی با اشاره به آمادگی اردوگاه فاطمه زهرا (س) برای میزبانی از مسافران و افراد اعزامی به راهیان نور، خاطرنشان کرد: اردوگاه فاطمه زهرا (س) استان بوشهر واقع در جاده آبادان - اهواز پذیرای زائرین راهیان نور است.

مسئول اردویی، راهیان نور و گردشگری سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر افزود: این اردوگاه محل یادمان شهدای گمنام شرق کارون است که امسال نیز همانند سال‌های گذشته برنامه‌های فرهنگی و تبلیغی مختلفی برای زائرین عزیز راهیان نور برنامه ریزی شده است.

وی برگزاری نماز‌های جماعت، زیارت عاشورا، دعای ندبه و مراسم‌های جشن و عزای اهل بیت علیهم السلام را از جمله برنامه‌های فرهنگی اجرایی اردوگاه فاطمه زهرا (س) عنوان و خاطرنشان کرد: امسال دو برنامه ویژه نیز برای اجرا در اردوگاه برنامه ریزی شده است.

سبحانی خواه گفت: یکی از این برنامه‌ها آغاز سال نو بود که با حضور سردار رزمجو فرمانده سپاه امام صادق (ع) و جمعی از مسئولین برگزار شد و دیگری ویژه برنامه سال روز ورود رهبر معظم انقلاب اسلامی به اردوگاه فاطمه زهرا (س) است که ان شاء الله در تاریخ ششم فروردین برگزار می‌شود.

مسئول اردویی، راهیان نور و گردشگری سپاه امام صادق (ع) تصریح کرد: امسال تلاش شده است که فضای اسکان اردوگاه نسبت به سال‌های گذشته بهتر شود تا ان شاءالله بتوانیم پذیرایی بهتری از زائرین عزیز راهیات نور داشته باشیم.

انتهای پیام/م

 بهبود فضای اسکان زائران راهیان نور استان بوشهر