افتتاح مرکز فوریت های 121 برق شمال خوزستان  

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، غلامرضا شریعتی، استاندار خوزستان با اشاره به تحول در سامانه برق گفت: سامانه سنتی برق را باید متحول کنیم.استان خوزستان بعد از تهران بیشترین مصرف برق را دارد لذا وضعیت فعلی شبکه برق خوزستان زیبنده این استان نیست.

وی بیان داشت: پیک مصرف برق درخوزستان را 8300 مگاوات است که با همراهی مجمع نمایندگان خوزستان و رئیس کمیسیون انرژی مجلس شاهد تحول خوب و بنیادی در برق استان چه در توزیع و چه در انتقال و فوق توزیع بوده ایم و این روند در سال جدید نیز ادامه دارد.

شریعتی با تاکید بر تخصیص اعتبار در این زمینه افزود:برای پایداری شبکه برق استان خوزستان اعتبارات خوبی پیش بینی شده است و طبق مصوبه دولت سالانه باید پنجهزار میلیارد ریال در این راستا در خوزستان هزینه شود تا به شرایط مناسب و مطلوب برسیم.

استاندار خوزستان گفت:با توجه به فداکاری مردم این استان در 8 سال دفاع مقدس ارائه خدمات کیفی به این مردم ضروری است باید اختلاف سلیقه را کنار گذاشت و برای تعالی استان و خدمت به مردم در کنار هم باشیم.

شریعتی با بیان اینکه از حق مردم خوزستان در بخش های مختلف دفاع می کنیم و سطح خدمات باید بیشتر شود گفت: در حوزه برق باید قطعی برق در این استان به حداقل برسد.

وی با اشاره به صدور مجوز احداث 3 نیروگاه برق دراندیمشک بیان داشت:حدود 10 نیروگاه در استان  وجود دارد که عملیات اجرایی آنها چند سال بلاتکلیف مانده است که به لطف الهی همه را فعال خواهیم کرد.

انتهای پیام/م

مرکز فوریت های 121 برق شمال خوزستان افتتاح شد