آمادگی شهرستان مهاباد برای استقبال از میهمانان نوروزی

 به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد،ایرج شجاعی فرماندار شهرستان مهاباد درجلسه ستاد بحران این شهرستان گفت: آمادگی برای استقبال از مسافران نوروزی باعث جذب بیشتر گردشگران و در نهایت رونق اقتصادی شهرستان خواهد شد زیرا که مسافران بعنوان سفیران شهرستان هستند.

مؤمن پور رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان مهاباد گفت: پنج پایگاه هلال احمر در تعطیلات نوروزی در ورودی شهر، سه راه دارلک، پایگاه کله گاوی، داخل شهر و نزدیک غارسهولان دایرخواهند بود و در زمینه امداد و نجات و راهنمایی مسافران و آنچه مورد نیاز آنهاست اقدام می کنند.

مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان مهاباد هم در این نشست گفت: در ایام تعطیلات ، مراکز درمانی دولتی در آماده باش کامل بوده و بیش از نیمی از مراکز درمانی خصوصی هم فعال خواهند بود.

سامرند مرزنگ افزود: واحد فوریتهای پزشکی هم از 25 اسفند تا 15 فروردین سال آینده در تمامی مسیرهای ارتباطی این شهرستان فعالیت خواهد داشت.

پایگاههای هلال احمر هم برای امداد و نجات و راهنمایی مسافران تا پایان تعطیلات فعالیت می کنند.

شاوله مدیر آموزش و پرورش شهرستان مهاباد هم از آمادگی مدارس و اماکن اقامتی آموزش و پرورش برای پذیرایی از مسافران نوروزی خبر داد و گفت: 17 مدرسه با 160 کلاس درس و با امکانات ویژه و خانه معلم با 130 تخت از 28 اسفند تا 12 فروردین سال آینده آماده پذیرایی از فرهنگیان هستند.

مهاباد نوروز96  با پذیرایی از بیش از 250 هزار مسافر وگردشگر ، جزو سه شهرستان گردشگر پذیر آذربایجانغربی بود.

انتهای پیام/ع

جلسه ستاد  بحران با موضوع استقبال هرچه بهتر از مسافران نوروزی در مهاباد