در گرامیداشت روز زن؛
برگزاری جشنواره آشپزی و شیرینی پزی در بوکان

 به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، در این جشنواره آشپزی ، مسابقه در بخش های غذاهای ایرانی ، دسر ، سالاد الویه  ، شیرینی ،  کیک خانگی و کیک تولد برگزار شد.

آرش ناصری مدیر اجرایی جشنواره هدف از برگزاری این مسابقه  را به نمایش گذاشتن هنر آشپزی بانوان ذکر کرد و افزود:  67 بانوی آشپز در این جشنواره با هم رقابت کرند و در نهایت داوران بر اساس طعم غذا، مواد مصرفی، نوع پخت و تزیین، نفرات برتر این جشنواره را برگزیدند.

انتهای پیام/ا

۶۷ بانوی بوکانی در جشنواره آشپزی و شیرینی پزی به رقابت پرداختند