برپایی نمایشگاه نقاشی " بوی عید " در نیشابور

برپایی نمایشگاه نقاشی به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد؛ حمید رضا آتشی مسئول نگارخانه کمال الملک اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نیشابور گفت : هنرمندان جوان نیشابوری در رشته‌های هنری بخصوص نقاشی توانسته اند آثار مانایی را تا کنون از خود بر جا گذارند و در این رهگذر نمایشگاه نقاشی بوی عید در صدد است موضوعات آثار هنری را به مخاطب ارایه کند.

حمیدرضا آتشی افزود: نمایشگاه نقاشی " بوی عید" آثار جوان هنرمند نیشابوری مجید شورابی است که در آن ۲۰ اثر نقاشی در ابعاد ۷۰*۷۰ تا ۷۰*۱۰۰ سانتیمتر برپا شده است.

وی به تکنیک، سبک و موضوع این نمایشگاه اشاره کرد و گفت: این نمایشگاه دارای تکنیک رنگ روغن وسیاه قلم است وبا سبک‌های رئالیسم است و موضوع طبیعت، پرتره وحیوانات می‌باشد.

آتشی افزود: نمایشگاه نقاشی " بوی عید " از ۱۲ الی ۱۸ اسفند ۹۶ هر روز از ساعت ۹ الی ۱۳ و ۱۷ الی ۲۰ در محل نگارخانه کمال الملک اداره فرهنگ وارشاد اسلامی نیشابور ویژه عموم علاقمندان دایر می‌باشد.

انتهای پیام // س.ح

 



برپایی نمایشگاه بوی عید در نیشابور