کمک به توسعه توریسم با راه اندازی شبکه تلویزیونی گردشگری

 به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان؛  حمید ضیایی پرور امروز در همایش ملی رسانه و گردشگری  در موزه خراسان در مشهد گفت: ضعف رسانه ای در مورد معرفی ظرفیتهای داخلی باعث شده است افراد زیادی به ایران سفر نکنند اما  گردشگران خارجی در سفر به ایران از ظرفیتهای داخلی و جاذبه های آن اظهار شگفتی می کنند.

وی ادامه داد:  فقدان محتوای لازم برای جذب گردشگر و ضعیف بودن بدنه تولید محتوا به زبانهای مختلف در دستگاه های اجرایی، فقدان برنامه منسجم ملی برای جذب گردشگر، نداشتن برنامه برای معرفی ظرفیتها و نبود زیرساختهای گردشگری مناسب از جمله مراکز اقامتی از جمله این چالشها هستند.

مدیرکل مرکز مطالعات رسانه‌ ها افزود: چهار بخش اصلی گردشگری شامل گردشگری مذهبی و تاریخی، گردشگری طبیعی، گردشگری مذهبی و گردشگری سلامت است که ایران در این زمینه ها ظرفیت های خوبی دارد.

ضیایی پرور گفت: در سند چشم انداز 20 ساله پیش بینی شده است که ایران میزبان 20 میلیون گردشگر خارجی با حدود 25 تا 30 میلیارد دلار درآمد باشد.

انتهای پیام/س

ایران میزبان 20 میلیون گردشگر خارجی