برنده جایزه بزرگ جشنواره منطقه ای سینمای جوان کاشان:
جشنواره منطقه ای کاشان در بالاترین سطح برگزار شد

مرتضی خانجانی در گفتگو اختصاصی با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، گفت : فیلم بین ما  داستان زندگی پسربچه ای است که به دلیل یک اتفاق ساده از کلاس درس اخراج   و بعد از آن  درگیرمسائلی می شود که محور اصلی داستان فیلم است.

با اشاره به اینکه شهر کاشان انتخاب مناسبی برای میزبانی این جشنواره بود و مردم کاشان با مهمان نوازی وصف نشدنی برای برگزاری هرچه بهتر جشنواره تلاش کردند افزود : سطح رقابت در جشنواره امسال بسیار عالی بود و فیلم سازان زیادی از شهرهای مختلف در جشنواره شرکت کرده و تعدادی از این فیلم ها موفق به کسب  جوایزی در سطح  بین المللی شده بودند.

 وی افزود : این فیلم به تهیه کنندگی شهرداری اصفهان ، مجری گری طرح انجمن سینمای جوانان اصفهان و با بازی بهنام شمسایی ، مجید شعرای نجاتی و مهران هادی  و به تصویربرداری محمد صادق داوری و نویسندگی ابوالفضل کاهانی ساخته شد.

پنجاه و نهمین جشنواره منطقه ای سینمای جوان ایران از چهار تا هفت اسفند در کاشان برگزار شد.

 

انتهای پیام/م

 

برگزاری جشنواره منطقه ای سینمای جوان ایران در کاشان