چشمی: استقلال همیشه در آسیا حرف برای گفتن دارد

به گزارش  خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، روزبه چشمی درباره بازى استقلال مقابل الهلال گفت: بازی خوبی بود. در بازى با الريان می توانستیم برنده باشيم اما بد شانسى آورديم. خدا را شکر که توانستیم با 4 امتیاز به ایران برگردیم. 

او در مورد اينكه كسى فكر نمى كرد استقلال بتواند الهلال را ببرد بيان كرد: در هر صورت این ورزشگاه به ما تحمیل شده بود و ورزشگاهى كه ما مى خواستيم نبود اما استقلال همیشه استقلال است و حرفى براى گفتن در آسيا دارد .فكر مى كنم به کسانی که فکر نمی کردند ما بتوانیم پیروز شویم جواب خوبی دادیم.

هافبک استقلال ادامه داد: باید خودمان را برای بازی با فولاد آماده کنیم چون فرصت زیادی نداریم. باید بتوانیم در لیگ برتر، جام حذفی و لیگ قهرمانان جلو برویم و نتایج خوبی در آخر فصل بگیریم.

چشمی در مورد اسفندماه سخت استقلال هم گفت: اولین بازی مان در اسفندماه که خیلی خوبی بود و امیدوار هستم بتوانیم تا آخر همین قدر خوب بازی کنیم و هواداران مان را راضی نگه داریم تا عيدى خوبى به هواداران هدیه دهيم.

انتهای پیام/

اظهارات چشمی درباره تیم فوتبال استقلال